Fulbright Meslek Yüksekokulu Öğrenim Bursu(Son Başvuru Tarihi: 21 Aralık 2015)

Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığı, 2016-2017 akademik yılında ABD’de eğitim almak isteyen meslek yüksekokulu öğrencilerine 1 akademik yıl boyunca eğitim bursu sağlayacaktır.

Meslek Yüksekokulu Öğrenim Bursu kapsamında ABD’ye giden katılımcıların kendi alanlarındaki teknik bilgilerini, liderlik becerilerini ve İngilizce yeterliklerini geliştirmeleri amaçlanmaktadır.

Son Başvuru Tarihi: 2016-2017 akademik yılı CCI  Programı için adayların “Başvuru Paketi” oluşturmaları ve bu paketi Komisyonumuzun Ankara Merkez Ofisi’ne ulaştırmaları gerekmektedir.

Elden ulaştıracaklar: En geç 21 Aralık 2015 Pazartesi günü Komisyonumuz’un Ankara Ofisine saat 17:00’ye kadar elden iletmeniz gerekmektedir.

Posta ile ulaştıracaklar: En geç 23 Aralık 2015 Çarşamba günü Komisyonumuz’un Ankara Ofisine ulaşacak şekilde 21 Aralık 2015 tarihinde kargoya verilmiş olması gerekmektedir. Başvuru Paketinizi göndermek için kargo şirketi tercih etmenizi tavsiye ederiz. 23 Aralık 2015 tarihinden sonra elimize ulaşan başvurular kabul edilmeyecektir.

Gerekli tüm belgeleri, Başvuru Paketinizin içinde tek seferde gönderiniz. Başvuru Paketinize eklenmek üzere sonradan gönderilen belgeler kabul edilmeyecektir.

Detaylı bilgilere Fulbright Türkiye sayfasından ulaşabilirsiniz..

Bu sayfa Departments of Health, Culture and Sports tarafından en son 09.12.2015 10:24:31 tarihinde güncellenmiştir.