Yeni öğrenci kulüp başvuruları başladı. Başvurular 15-30 Ekim 2021 tarihleri arasında online olarak yapılabilecek.

ETKİNLİK BAŞVURU FORMU DOLDURMAYA BAŞLAMADAN ÖNCE YAPILACAK HAZIRLIKLAR (2).png (145 KB)

Yeni öğrenci kulüp başvuruları 15-30 Ekim 2021 tarihleri arasında https://esks.marmara.edu.tr/kulupislemleri/ adresimiz üzerinden yapılabilecek.

Yeni öğrenci kulüp kuruluş kılavuzu 15 Ekim tarihinden itibaren kulüp işlemleri sayfamızda yayınlanacak olup, bu süre zarfında kulüp kuruluş kuralları ile ilgili detaylı bilgiler için öğrenci kulüpleri yönergemizi inceleyiniz.

Yeni kulüp kuracak öğrencilerimize bazı hatırlatmalar.

1- Aktif kulüp listesini inceleyiniz. Aynı isimde ve akademik birim içerisinde aynı amaç doğrultusunda kulüp başvurusu yapılamamaktadır.

2- Kulüp isimlerinin ;Türkçe olması zorunludur.

3- Her kulübün akademik danışman ve danışman yardımcısı olması gerekmektedir.

4- Kulüpler 18 üye ile kurulur. 12 Yönetim Kurulu, 6 Denetim Kurulu olmak üzere.

5- Yüksek lisans öğrencileri kurullar içerisinde yer alamazlar.

6- Disiplin cezası olan öğrencilerimiz kurul üyesi olamazlar.

7- Aktif kulüplerden birinde yönetim veya denetim kurulu üyesi olan öğrencilerimiz başvuruda bulunamazlar.

Kulüp işlemleri sayfasının nasıl kullanılacağı ve süreç detayları ile ilgili kılavuza kulüp işlemleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Kulüp İşlemleri Sayfasına ulaşmak için tıklayınız.

Soru ve sorunlarınız için kultur@marmara.edu.tr