Üniversitemiz öğrencilerine yönelik ücretsiz sertifikalı kurs başvuru ilanı

Üniversitemiz öğrencilerine yönelik, Maltepe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilecek ücretsiz kurslarımız Mehmet Genç külliyesi Öğrenci Merkezinde yapılacak. Bahar yarıyılı itibari ile başlayacak kurslarımız sonunda katılımcılara belirli saati doldurdukları takdirde sertifika verilecektir.

Açılması Planlanan Kurslarımız;

Diksiyon Kursu :

Hafta Sonu Cumartesi, Pazar 10:00 - 13:00 saatleri arasında Mehmet Genç Külliyesi Öğrenci Merkezi Binasında gerçekleştirilecektir.

Fotoğrafçılık Kursu:

Hafta İçi Çarşamba - Perşembe - Cuma 10:00 - 13:00 saatleri arasında Mehmet Genç Külliyesi Öğrenci Merkezi Binasında gerçekleştirilecektir.

Ebru Kursu:

Hafta İçi Pazartesi , Salı 10:00 - 14:00 saatleri arasında Mehmet Genç Külliyesi Öğrenci Merkezi Binasında gerçekleştirilecektir.

Guaj-Sulu Boya Kursu:

Hafta İçi Perşembe, Cuma 10:00 - 13:00 saatleri arasında Mehmet Genç Külliyesi Öğrenci Merkezi Binasında gerçekleştirilecektir.

Kara Kalem Kursu:

Hafta İçi Pazartesi, Salı 10:00 - 16:00 saatleri arasında Mehmet Genç Külliyesi Öğrenci Merkezi Binasında gerçekleştirilecektir.

Gitar Kursu:

Hafta İçi Pazartesi, Çarşamba, Cuma 11:00 - 14:00 saatleri arasında Mehmet Genç Külliyesi Öğrenci Merkezi Binasında gerçekleştirilecektir.

Türk Sanat-Halk Müziği Korosu Kursu:

Cuma, Cumartesi 10:00 - 13:00 saatleri arasında Mehmet Genç Külliyesi Öğrenci Merkezi Binasında gerçekleştirilecektir.

Başvurmak için Tıklayınız.

Not:

* Kursların Başlama Tarihi 1 Mart 2022 olarak planlanmaktadır.

* Kurslar 12-20 kişilik gruplar halinde verilecektir. Katılımcılar başvuru sırasına göre çağrılacaktır.

* Gitar kursu için öğrencinin kendi gitarını getirmesi gerekmektedir.

* Fotoğrafçılık kursu için öğrencinin DSLR veya compact dijital makinesi olması tercih sebebidir.

YATAY İLAN 2.jpg (222 KB)