Üniversitemiz Öğrenci Kulüpleri Güncelleme İşlemleri Başladı.

Turkuaz ve Beyaz Büyük Harfli SKA Twitter Gönderisi.png (1.28 MB)

M.Ü. Öğrenci Kulüpleri Yönergesi gereği her yıl mayıs ayı içerisinde yapılan öğrenci kulüpleri güncelleme işlemleri başladı.

2020 Kasım ayı içerisinde aynı anda gerçekleştirdiğimiz online kuruluş ve güncelleme işlemlerinden sonra, ikinci defa online olarak güncelleme işlemlerini gerçekleştiriyoruz.

30 Nisan 2021 tarihine kadar güncelleme için gerekli şartları sağlayan öğrenci kulüplerimiz 1 Mayıs 2021 tarihinden itibaren 31 Mayıs 2021 tarihine kadar güncelleme başvurularında bulunabilecekler.

Güncelleştirme Süreci;

* 1 Mayıs itibari ile öğrenci kulüpleri genel kurul tarihlerini ilan edecek

* Genel kurullarını gerçekleştiren öğrenci kulüplerimiz genel kurul sonucunu e-sks sistemine girecek.

* Danışman ve Danışman Yardımcısı tarafından e-sks üzerinden online olarak onaylanacak başvurular, değerlendirilmek üzere Danışmanın bağlı bulunduğu akademik birim yetkililerine gönderilecek.

* Akademik birim yetkilieri tarafından yine e-sks üzerinden değerlendirilecek başvurular onaylandığı takdirde Başkanlığımıza ulaşmış olacak.

* Öğrenci Kulüpleri Koordinasyon Kurulu toplantısında bütün başvurular değerlendirilecek olup, faaliyetlerine devam edecek ve faaliyetlerine son verilecek kulüpler belirlenecek.

Güncelleştirme işlemleri için gerekli kılavuz kulüp yetkililerine, danışman ve danışman yardımcılarına gönderilmiştir.