Üniversitemiz Öğrenci Kulüpleri Güncelleme İşlemleri Başarıyla Tamamlandı.

guncellemetamamlandi.png (185 KB)

Yönergemiz gereği 1 Mayıs tarihinde online olarak başlayan güncelleme işlemlerimiz 31 Mayıs itibari ile tamamlanmıştır.

e-sks sistemimiz üzerinden gerçekleştirilen güncelleme işlemlerinde kulüplerimiz, faaliyet amaçlarını, faaliyet alanlarını, yönetim ve denetim kurulu üyelerini güncelleme fırsatı elde etmiştir.

Güncelleştirme süreci öncesi Nisan ayı itibari ile kulüplerimiz yöneticileri ve danışmanları ön hazırlık kılavuzu hazırlanarak sürece hazırlanmış 28 Nisan 2021 tarihinde online olarak video chat marmara üzerinden öğrenci kulüpleri toplantısı yapılmış, toplantı boyunca Mayıs ayı içerisinde gerçekleştirilecek güncelleme işlemleri ile ilgili son hatırlatmalar yapılmış ve toplantı sonunda yine tüm kulüp yetkililerine mayıs ayı içerisinde online olarak güncelleme işlemleri nasıl yapacaklarının resimli ve uygulamalı olarak anlatıldığı Güncelleştirme Kılavuzu paylaşılmıştı.

Süreç boyunca yönergemize uygun bir şekilde güncelleştirme işlemlerini tamamlayan kulüplerimiz kurul üyelerini ve danışmanlarını tebrik eder, yeni eğitim öğretim yılında başarılar dileriz.

Not:

* İşlemleri tamamlanan kulüplerimiz kulüp başkanı, yardımcısı ve sekreteri 7 Haziran itibari ile e-sks sistemine giriş yapabileceklerdir.

* Web sayfalarımızda ve e-sks sistemimizde güncel kulüp bilgileri aynı tarih itibari ile paylaşılacaktır.