Öğrenci Kulüpleri Tanıtım Stant Haftaları Başlıyor

Kısmi Zamanlı Öğrenci Sistemi.jpg (91 KB)

Üniversitemiz aktif öğrenci kulüplerinin stant açma tarihleri belirlenmiştir. Stant başvurusunda bulunmak için esks kulüp sayfasına kulüp yetkilileri tarafından giriş yapılması ve ana sayfada yer alan "Kulüp Tanıtım Başvurusu Yap" butonu yardımıyla stant açmak istediği tarihleri, stant yerlerini belirlemesi ve onaylaması gerekmektedir.

Üniversitemiz aktif öğrenci kulüpleri tanıtım stantları 25 Ekim tarihi itibari ile 4 grup halinde açılacaktır. Başvurular esks sayfamız üzerinden online olarak alınacak olup, belirlenen grupların tarih aralığı boyunca stant açılabilecektir. AŞAĞIDAKİ AÇIKLAMALARI OKUMADAN İŞLEM YAPMAYINIZ.

Öğrenci kulüpleri birden fazla yerleşkede stant açmak için başvuru yapabilir.

Başvuru Şekli:

1- Esks kulüp sayfasına giriş yap

2- Ana sayfada yer alan "Kulüp Tanıtım Günü Başvurusu Yap" butonuna tıkla

3- Açılan sayfada stant açmak istediğiniz yerleşke alanı ve tarih grubunu seç, seçim yaptıkça sağ tarafta seçimleriniz listelenecektir.

4- Stant açmak istediğiniz alanları seçimini yaptıktan sonra son olarak "Kaydet ve İşlemi Tamamla" butonuna tıklayarak işlemini sonlandır.

Not: "Kaydet ve İşlemi Tamamla" butonuna tıkladıktan sonra tarih aralığı veya diğer bilgiler değiştirilemez.

Stant grupları;

1.Grup - 25 Ekim - 28 Ekim 2021

2.Grup - 01 Kasım - 05 Kasım 2021

3.Grup - 08 Kasım - 12 Kasım 2021

4.Grup - 15 Kasım - 19 Kasım 2021 olarak belirlenmiştir. Stantlar öğrenci kulüpleri tarafından getirilecek masa/stant ile kurulacak olup, Başkanlığımız tarafından masa veya diğer stant malzemeleri tahsis edilmemektedir.

Göztepe Yerleşkesinde bulunan stant alanında numaralandırma bulunmaktadır. Bu yerleşkede stant açan kulüplere numara verilecektir.

Bütün yerleşkelerimizde stant alanlarından Koruma ve Güvenlik Şube Müdürlüğü yetkilileri birinci derecede sorumlu olduğundan, ilgili yetkililerin uyarıları ve talimatlarına uyulmasını rica ederiz.

Notlar:

* 29 Ekim Resmi tatil olduğundan stant açılamayacaktır.

* 2 Kasım tarihinde Şehit Ömer Halisdemir Kapalı Spor Salonu A Kapısı önünde firma standı bulunmaktadır.

* Tanıtım standı açılmayacak ise Tanıtım Günü başvuru sayfasında yer alan iptal düğmesi kullanılarak tanıtım standı açılmayacağı onaylanmalıdır.