Mehmet Genç Külliyesi Fitness Salonu Ön Kayıt Başvuruları ( 7 - 11 Ekim 2024 )

mgk_web_slider.png (139 KB)

Üniversitemiz Mehmet Genç Külliyesinde yer alan Fitness Salonu ön kayıtları online olarak 7-11 Ekim 2024 tarihlerinde https://esks.marmara.edu.tr/basvuru/ adresinden alınacak olup, kesin kayıta hak kazanan öğrencilerimizin kayıtlarını 15 - 18 Ekim 2024 tarihleri arasında Mehmet Genç Külliyesine şahsen yaptırmaları gerekmektedir.

Mehmet Genç Külliyesi Fitness Salonu Başvuru ve Kullanım Koşulları;

- Başvuru öncelik sırasına göre kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizin kayıtları ve seans randevuları, kayıt sırasında bildirilen mail adresleri üzerinden daha sonra dönüş sağlanarak yapılacaktır.

- Mehmet Genç Külliyesi fitness salonumuza, sahip olduğu alandan sebep her seansa sınırlı sayıda kullanıcı alınmaktadır.

- Spor salonu hafta içi saat 9.00 – 17.30 saatleri arasında hizmet verecektir. Kullanıcıların antrenman yapacağı saatleri kesin kayda geldiğinde seçmesi gerekmektedir. Cumartesi ve Pazar kapalı olacaktır.

- Kullanıcıların spora uygun ayakkabı ve kıyafet kullanmaları gerekmektedir. Spora uygun olsa bile dışarıda giyilen ayakkabılarla salonlara girilmemelidir.

- Kişiler kişisel havlu bulundurmakla yükümlüdür. Yanında havlu bulunmayan kullanıcılar salondan faydalanamaz.

- Soyunma odası dolapları günlük kullanımda olup sadece antrenman saatinde kullanabileceklerdir.

- Fitness salonunda su dışında içecek bulundurmak ve tüketmek yasaktır.

- Salon içerisinde ateşli, patlayıcı silahlar ve kesici veya delici aletlerle girilmesi kesinlikle yasaktır.

- Salon içerisinde sigara içilmesi kesinlikle yasaktır.

- Soyunma odalarında görüntü/ses kaydı yapılması kesinlikle yasaktır.

- Koşu bantlarını sıra bekleyenler olduğu zamanlarda 30 dakika süreyi aşmayınız.