Marmara Üniversitesi Bağımlılığı Yıkmak İçin Hamle Sende Satranç Turnuvası

Turnuvamızın başvuruları tamamlamıştır. Turnuvaya katılamaya hak kazanan öğrencilerimizin 29 Mart 2022 Salı Günü en geç saat 10:00'da Göztepe Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Kapalı Spor Salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir.

Turnuvaya katılım hakkı kazanan öğrencilerimizin listesini görmek için lütfen tıklayınız.

Üniversitemiz tarafından Türkiye Satranç Federasyonu'nun desteği ile organize edilen "Marmara Üniversitesi Bağımlılığı Yıkmak İçin Hamle Sende Satranç Turnuvası" 29 - 30 Mart 2022 tarihleri arasında Göztepe Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Kapalı Spor Salonunda düzenlenecektir.

satranc_turnuva_afis1.png (12.99 MB)

Turnuvaya başvurular  21 - 25 Mart 2022 tarihleri arasında alınacak olup, sadece Üniversitemiz öğrencileri katılabilecekdir. En fazla 250 kişi ile katılım sınırlanacaktır. Başvuru sayısı 250 kişi üzerinde olması halinde ilk 250 başvuru turnuvaya kabul edilecek olup, bu kişiler arasında katılamama durumu olması halinde yine başvuru sırasına göre yedek kayıtlardan turnuvaya davet olacaktır.

Turnuva yönergesini görüntülemek için lütfen tıklayınız.

Turnuvaya başvuru yapmak için lütfen tıklayınız.

Turnuva ödüllerini görüntülemek için lütfen tıklayınız.