Kısmi Zamanlı Çalışan Öğrencilerin Dikkatine

Yapı ve Kredi Bankasından ATM kartlarını alamayan öğrencilerimiz için 15- 19 Ocak 2015 tarihleri arasında kart dağıtımı yapılacaktır. Dağıtım Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'nda yapılacaktır. Banka kartlarını mutlak almanız gerekmektedir. Aksi halde kartlarını alamayan öğrencilerin maaş ödemesi gecikecektir.

Kart dağıtımı banka şubesinden yapılmamaktadır. Kartların dağıtımı sadece yukarıda belirtilen tarih aralığında ve ilgili yerde yapılacaktır.

Kart dağıtımı yapılırken yanınızda mutlaka 2 adet nüfus cüzdan fotokopisi, 1 adet öğrenci kimlik kartı fotokopisi veya öğrenci belgesi ve Yapı Kredi Bankasına ait Müsteri Bilgi Değişiklik Formu ile müreacaat etmeniz gerekmektedir. Müsteri Bilgi Değişiklik Formu buradan indirebilirsiniz.