Fitness Salonu Ek Kayıt Başvuruları ( 02 - 03 Mart 2020)

Üniversitemiz Göztepe Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonu içerisinde yer alan Fitness Merkezi için toplam olarak 40 Erkek, 50 Kadın öğrencimiz için ek kontenjan açılacaktır.

02 - 03 Mart 2020 tarihinde basvuru.sks.marmara.edu.tr adresinden ön başvurular alınacaktır.

Asil kayıtlar 4 Mart 2020 tarihinde http://sks.marmara.edu.tr/ adresinden açıklanacaktır.

Asil kayıtlarda ismi olan öğrencilerimiz; 05 Mart 2020 Erkek Öğrenciler, 06 Mart 2020 tarihinde ise Kadın Öğrencilerimiz kayıtlarını Üniversitemiz Göztepe Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonunda 09:00 - 16:00 saatleri arasında şahsen yaptırmaları gerekmektedir.

• Kesin kayıt için gerekli belgeler;

- Öğrenci Kimlik Kartı Fotokopisi (PTT Kartı)

(Kartını almamış öğrencilerimiz güncel tarihli öğrenci belgesi ile başvurabilirler)

- 1 Adet Fotoğraf

• Başvuru esnasında dikkat edilecek hususlar aşağıda sıralanmıştır;

-Üniversitemiz Göztepe Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Kapalı Spor Salonunda yer alan Fitness Salonu için başvuru yapanlardan ilk 50 kadın ve ilk 40 erkek asil kayıt olarak açıklanacak olup, diğer başvurular yedek listeye tanımlanacaktır. Asillerden gelen olmaması durumunda başvuru sırasına göre yedek listeden geçiş sağlanacaktır.

-Fitness Merkezi müsaitlik durumuna göre en fazla haftada 3 gün 1 saat olarak kullanılabilmektedir.

-Fitness merkezine devam zorunluluğu bulunmaktadır.

-Haftalık kayıtlı olduğunuz gün sayısı kadar aylık mazeretsiz devamsızlık hakkınız bulunmaktadır.(Haftalık 3 gün ise ayda 4 gün, 2 gün ise ayda 3 gün, 1 gün ise ayda 2 gün devamsızlık hakkı vardır.)

-Üniversitemiz Akademik Takviminde ilan edilen resmi tatil ve sınav haftalarında yoklama alınmaz, diğer zamanlarda yoklama ve devamsızlıklarınız sizin sorumluluğunuzda olup devamsızlık hakkının dolması halinde kaydınız silinecektir.

-Fitness merkezi girişinde turnike ve otomatik kapı bulunmakta olup içeriye giriş yapabilmeniz için güncel kimlik kartınızı okutmamız gerekmektedir.

- Kazanan Listeleri 04.03.2020 Çarşamba Günü http://sks.marmara.edu.tr/ adresinden açıklanacaktır.

Not: Fitness Salonu Kullanımı Ücretsizdir.