Çelikel Eğitim Vakfı'nın "Alev Topları Programı" Burs Duyurusu

Çelikel Eğitim Vakfı'nın "Alev Topları Programı"

Yeni Bursiyerlerini Arıyor!

Çelikel Eğitim Vakfı olarak; kişisel farkındalığı yüksek, iletişim becerileri kuvvetli, sosyal sorunlara kalıcı çözümler üretebilen, etik bakış açısına sahip bireylerin yetişmesine olanak sağlamak için hayata geçirdiğimiz Alev Topları Programı'na bu yıl 9. grup üniversite bursiyerlerimizi (Kıvılcımlarımızı) kabul ediyoruz.

Rıdvan Çelikel tarafından 2007 yılında kurulan Çelikel Eğitim Vakfı'nın gençlere sağladığı burs, sosyal ve kültürel gelişim destek programı "Alev Topları" 9. yılına giriyor.

Program, ihtiyaç sahibi ve başarılı üniversite öğrencilerine 12 aylık burs desteğinin yanı sıra; eğitimler, sanatsal ve kültürel etkinliklere katılım, dergi abonelikleri, kitap hediyeleri gibi çalışmalarla gelişim desteği de sunuyor.

Alev Topları Programı'na başvurular, ÖSYM'nin YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavları) yerleştirme sonuçlarını ilan etmesini izleyen ilk iş günü elektronik ortamda,Alev Topları Programı Başvuru Sistemi üzerinden, başlayacak ve 13 Eylül 2020 Pazar günü saat 17.00'a kadar devam edecek.

Detaylı Bilgi İçin Lütfen Tıklayınız.