2021-2022 Akademik Yılı Ücretsiz Öğrenci Kursları Kursiyer Listesi

Üniversitemiz öğrencilerinin boş zamanlarını değerlendirmek, yeni ilgi alanları ile birlikte dinlenme ve eğlenme alışkanlığı kazanmalarını sağlamak, yeteneklerine göre sanatsal ve kültürel çalışmalara katılmalarını teşvik etmek amacı ile Başkanlığımız tarafından ücretsiz öğrenci kursları açılmaktadır.

2021 - 2022 döneminde açılacak olan kurslarımızın kursiyer listelerini ve kurslarımız yapılacağı yer / zaman bilgilerini aşağıda bulunan bağlantılardan görebilirsiniz.

* Türk Halk Müziği Koro Kursu

(Çarşamba Günleri saat: 18:00-20:00  - AEF Müzik Öğretmenliği Bölümü)

* Türk Sanat Müziği Koro Kursu

(Çarşamba Günleri saat: 18:00-20:00  - AEF Müzik Öğretmenliği Bölümü)

* Türk Halk Oyunları Kursu

(Göztepe Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Kapalı Spor Salonu

Salı-Perşembe Günleri Saat: 18:00-20:00

Cumartesi Günleri Saat: 12:00-17:00)

* Gitar Kursu (Pazar Günleri saat: 13:00-15:00 - AEF Müzik Öğretmenliği Bölümü)

* Keman Kursu (Pazar Günleri saat: 13:00-15:00 - AEF Müzik Öğretmenliği Bölümü)

* Bağlama Kursu (Pazar Günleri saat: 13:00-15:00 - AEF Müzik Öğretmenliği Bölümü)

* Tiyatro Kursu (Pazar Günleri saat: 13:00-15:00 - AEF Atatürk Sanat Merkezi)

Kurslarımız Hakkında Genel Bilgi;

- Kurslar Ücretsiz Olarak Göztepe Yerleşkesinde Verilecektir.

- Enstrüman Kursları -  Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümünde Yapılacaktır

(Gitar, Bağlama ve Keman Kursları için ilk 20 kişi asil listede yer alacaktır. Sonraki kayıtlar yedek listeye kaydedilecek olup, kontenjan açılması halinde yedek listedeki kişilere bilgilendirme yapılacaktır.)

- Türk Halk Müziği Koro Kursu - Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümünde Yapılacaktır

- Türk Sanat Müziği Koro Kursu - Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümünde Yapılacaktır.

- Tiyatro Kursu – Atatürk Eğitim Fakültesi Atatürk Sanat Merkezinde Yapılacaktır.

- Türk Halk Oyunları Kursu -  Şehit Ömer Halisdemir Kapalı Spor Salonunda Yapılacaktır.

İlk dersler Türk Halk Oyunları Kursu 18.11.2021 Perşembe günü, diğer kurslar ise 20.11.2021 Cumartesi günü itibari ile başlayacaktır.