2021-2022 Akademik Yılı Ücretsiz Öğrenci Kurs Başvuruları Başlamıştır.

Üniversitemiz öğrencilerinin boş zamanlarını değerlendirmek, yeni ilgi alanları ile birlikte dinlenme ve eğlenme alışkanlığı kazanmalarını sağlamak, yeteneklerine göre sanatsal ve kültürel çalışmalara katılmalarını teşvik etmek amacı ile Başkanlığımız tarafından ücretsiz öğrenci kursları açılmaktadır.

2021 - 2022 döneminde açılacak olan Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Oyunları, Gitar, Keman, Bağlama ve Tiyatro kurslarımıza başvuru yapmak için lütfen tıklayınız.

Kurslarımız Hakkında Genel Bilgi;

- Kurslar Ücretsiz Olarak Göztepe Yerleşkesinde Verilecektir.

- Enstrüman Kursları -  Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümünde Yapılacaktır

(Gitar, Bağlama ve Keman Kursları için ilk 20 kişi asil listede yer alacaktır. Sonraki kayıtlar yedek listeye kaydedilecek olup, kontenjan açılması halinde yedek listedeki kişilere bilgilendirme yapılacaktır.)

- Türk Halk Müziği Koro Kursu - Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümünde Yapılacaktır

- Türk Sanat Müziği Koro Kursu - Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümünde Yapılacaktır.

- Tiyatro Kursu – Atatürk Eğitim Fakültesi Atatürk Sanat Merkezinde Yapılacaktır.

- Türk Halk Oyunları Kursu -  Şehit Ömer Halisdemir Kapalı Spor Salonunda Yapılacaktır.

Kurs Kazanan asil listeleri 16.11.2021 Salı Günü sks.marmara.edu.tr adresinde açıklanacak olup, ilk dersler Türk Halk Oyunları Kursu 18.11.2021 Perşembe günü, diğer kurslar ise 20.11.2021 Cumartesi günü itibari ile başlayacaktır.