2019 - 2020 Göztepe Yerleşkesi Fitness Merkezi Yedek Kayıt Listesi Açıklanmıştır

Üniversitemiz Göztepe Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Kapalı Spor Salonunda yer alan Fitness Salonu kullanımı için asıl kayıt listeleri açıklanmıştır.

Yedek listeden kesin kayıt için hak kazanan erkek öğrencilerimizin listesini görüntülemek için tıklayınız.

Yedek listeden kesin kayıt için hak kazanan kadın öğrencilerimizin listesi görüntülemek için tıklayınız.

Salon kullanım saatlerini görüntülemek için lütfen tıklayınız.

• Kayıt esnasında dikkat edilecek hususlar aşağıda sıralanmıştır;

- Listede isimleri olan öğrencilerimizin "Kesin Kayıt" için Göztepe Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Kapalı Spor Salonuna şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.

30 Ekim 2019 Çarşamba Günü (09:00 - 17:00) - Yedek listeden kazanan tüm öğrencilerimizin kesin kayıtları yapılacaktır.

• Kesin kayıt için gerekli belgeler;

- Öğrenci Kimlik Kartı Fotokopisi (PTT Kartı)

(Kartını almamış öğrencilerimiz güncel tarihli öğrenci belgesi ile başvurabilirler)

- 1 Adet Fotoğraf

• Başvuru esnasında dikkat edilecek hususlar aşağıda sıralanmıştır;

-Üniversitemiz Göztepe Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Kapalı Spor Salonunda yer alan Fitness Salonu için başvuru yapanlardan ilk 100 kadın ve ilk 100 erkek asil kayıt olarak açıklanacak olup, diğer başvurular yedek listeye tanımlanacaktır. Asillerden gelen olmaması durumunda başvuru sırasına göre yedek listeden geçiş sağlanacaktır.

-Fitness Merkezi müsaitlik durumuna göre en fazla haftada 3 gün 1 saat olarak kullanılabilmektedir.

-Fitness merkezine devam zorunluluğu bulunmaktadır.

-Haftalık kayıtlı olduğunuz gün sayısı kadar aylık mazeretsiz devamsızlık hakkınız bulunmaktadır.(Haftalık 3 gün ise ayda 4 gün, 2 gün ise ayda 3 gün, 1 gün ise ayda 2 gün devamsızlık hakkı vardır.)

-Üniversitemiz Akademik Takviminde ilan edilen resmi tatil ve sınav haftalarında yoklama alınmaz, diğer zamanlarda yoklama ve devamsızlıklarınız sizin sorumluluğunuzda olup devamsızlık hakkının dolması halinde kaydınız silinecektir.

-Fitness merkezi girişinde turnike ve otomatik kapı bulunmakta olup içeriye giriş yapabilmeniz için güncel kimlik kartınızı okutmamız gerekmektedir.

- Kazanan Listeleri 21.10.2019 Pazartesi Günü Açıklanacaktır.

Not: Fitness Salonu Kullanımı Ücretsizdir.