Öğrenci Kulüpleri Güncelleme ve Yeni Kuruluş İşlemleri Tamamlandı

ÖĞRENCİ KULÜPLERİ GÜNCELLEME VE KURULUŞ BAŞVURULARI TAMAMLANDI.gif (401 KB)

Öğrenci Kulüplerimiz Güncelleştirme ve Yeni Kulüp başvuruları 2-30 Kasım tarihleri arasında çevrimiçi olarak e-SKS uygulamalarımızın yer aldığı https://esks.marmara.edu.tr adresinden gerçekleştirildi.

Yaşanan pandemi süreci nedeniyle yüzyüze eğitimin yapılamadığı üniversitemizde öğrencilerimizin sosyal ve kültürel aktivitelerini çevrimiçi ortamlarda da sürdürebilmeleri ve kulüp faaliyetlerine hız kesmeden devam edebilmeleri amacıyla bu yıl ilk kez güncelleme ve kuruluş başvuruları çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

13 Yeni kulüp başvurusu yapılan bu süreçte yeni kulüp başvuruları öğrenci kulüpleri koordinasyon kurulumuzun çevrimiçi olarak yapacağı toplantı ile değerlendirmeye alınacak.

Güncelleme işlemlerini başarıyla tamamlayan 151 kulübümüz etkinlik faliyetlerine de başlamış oldular. Artık aktif olan kulüplerimiz etkinlik başvurularını da çevrimiçi olarak yapmaktadırlar.

e-SKS uygulaması üzerinden, kulüp danışmanı, kulübün bağlı bulunduğu birim tarafından da erişim sağlanarak başvurular değerlendirilmekte, hızlı bir şekilde Rektörlüğümüze ulaşan etkinlikler de yine çevrimiçi olarak sonuçlandırılmaktadır.

Üniversitemiz kulüpleri ve birimleri tarafından gerçekleştirilecek tüm etkinlikleri e-SKS içerisinde yer alan etkinlik takvimimizden takip edebilirsiniz. (Takvime Git)

Güncelleştirme ve Yeni Kulüp Kuruluş süresince uygulamalarımız üzerinden işlemlerini başarıyla tamamlayan tüm kulüplerimiz yönetim ve denetim kurullarına, kulüp danışman ve danışman yardımcılarına teşekkür ederiz.