Öğrenci Kulüpleri Değerlendirme Toplantısı

Üniversitemiz Göztepe Yerleşkesi Dr.İbrahim Üzümcü Kültür Merkezinde Öğrenci Kulüpleri Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Rektörümüz Sayın Prof.Dr.Erol ÖZVAR, Rektör Yardımcımız Sayın Prof.Dr.Mustafa KURT, Üniversitemiz Koordinatörlükleri, Kulüp Danışmanları ve Kulüp Başkanları katıldı.

IMG_9594.JPG (5.94 MB)

Toplantı başlangıcında Rektör Yardımcımız Sayın Prof.Dr.Mustafa KURT tarafından Öğrenci Kulüpleri 2018-2019 Akademik yılı genel değerlendirmesi içerikli sunum gerçekleştirildi. Sunumda aktif öğrenci kulüp sayıları, gerçekleştirilen etkinlik istatistikleri, kulüp danışmanlarının unvan dağılımı, etkinlik başvuru ve sonuçlandırma süreçleri gibi birçok konu hakkında detaylı bilgiler verildi.

IMG_9569.JPG (5.08 MB)

2018-2019 Akademik yılı değerlendirme sonucunda ilk üç sıraya giren kulüpler ve puanları paylaşıldı. Değerlendirme Sıralaması sonucu; İşletme Fakültesi Kulüplerinden İşletme Kulübü 8 Puanla ilk sırada, Yabancı Diller Yüksekokulu Kulüplerinden Engelsiz Marmara Kulübü 7,5 Puanla ikinci sırada, Sağlık Hizmetleri Yüksekokulu Külübü Genç İnovatif ve Sağlıkçılar Kulübü, Tıp Fakültesi Kulüplerinden Kanope Kulübü 7 Puanla üçüncü sırada yer alan kulüpler oldular.

sonuclar.JPG (52 KB)

Daha sonra Rektörümüz Sayın Prof.Dr.Erol ÖZVAR kulüplerimize hitaben konuşmalarını gerçekleştirdi. Kulüplerin gerçekleştirdiği faaliyetlerden çok memnun olduğunu ve daha çeşitli ve kapsamlı etkinlikler gerçekleştirilmesi konusunda beklentilerini ifade eden Rektörümüz, kulüplerin daha etkin etkinlikler gerçekleştirilebilmeleri için Üniversitemiz Koordinatörlükleri ile işbirliğine gitmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu.

IMG_9616.JPG (4.82 MB)

Üniversitemizin Bilimsel Araştırma Projeleri Birim Koordinatörlüğü, Akademik Gelişim Birim Koordinatörlüğü, Gönüllülük Faaliyetleri Birim Koordinatörlüğü, Mezunlar Ofisi Koordinatörlüğü Koordinatörleri, İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO) Müdürü ve M.Ü. Teknopark A.Ş. Yöneticisi sırayla söz alarak, kulüplerle yapılabilecek işbirlikleri ve proje hazırlama, destek bulma konularında bilgilendirmede bulundular.

IMG_9590.JPG (5.49 MB)