Marmara Üniversitesi’nde Mezuniyet Sevinci

1 Eylül 2023 Cuma günü saat 18:00'de M.Ü. Mehmet Genç Yerleşkesinde, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Uygulamalı Bilimler Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun birlikte gerçekleştirdiği açılış ile mezuniyet törenleri başladı.

12 Eylül 2023 Salı gününe kadar toplam 20 ayrı birimin gerçekleştirdiği törenlerimiz öğrencilerimiz tarafından coşkuyla kutlandı.

Mezunlarımızın ve ailelerinin diploma heyecanına Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Akgiray, Fakülte Dekan ve Dekan Yardımcıları ve öğretim üyelerimiz de eşlik ettiler. Derece ile mezun olanlara plaket takdimi, müzik dinletileri ve kep atma töreniyle mezuniyetler renkli görüntülere sahne oldu.

Marmara Üniversitesi ailesi olarak, tüm mezunlarımıza sağlıklı, mutlu ve başarılı bir gelecek dileriz.