Yemek Burs Yedek Sonuçları Açıklandı

Burs Sonucunuzu Öğrenmek İçin Tıklayınız.

2015-2016 Eğitim-Öğretim döneminde yemek burs almaya hak kazanan öğrenciler aşağıdaki işlemi yapacaklardır.

Tarafınızdan beyan edilen bilgiler ile ilgili aşağıdaki belgeleri 18 ARALIK 2015 tarihine kadar Marmara Üniversitesi Burs Ofisi Koordinatörlüğüne (Göztepe Yerleşkesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı) şahsen elden teslim etmeniz gerekmektedir. Posta, e-posta vb. yöntemler kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Yapılacak belge kontrol işlemi sırasında burs başvurusunda beyan ettiğiniz bilgiler ile belgeler karşılaştırılacaktır. Karşılaştırma sonucu gerçeğe aykırı beyan tespit edilmesi durumunda ve yukarda ki tarihler arasında evraklarını teslim etmeyenlerin burs hakları İPTAL edilecektir.

1- Nüfus Dairesinden alınan Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği

2- Kendinize ait SGK’dan çalışıp çalışmadığınıza dair belge (SSK)

3- Baba çalışıyor ise maaş bordrosu veya gelirini gösterir belge, çalışmıyor ise çalışmadığına dair SGK’dan belge (SSK, BAĞ-KUR ve EMEKLİ SANDIĞI için ayrı ayrı)

4- Anne çalışıyor ise maaş bordrosu veya gelirini gösterir belge, çalışmıyor ise çalışmadığına dair SGK’dan belge (SSK, BAĞ-KUR ve EMEKLİ SANDIĞI için ayrı ayrı)

Durumu aşağıdaki kriterlerden herhangi bir tanesine uyan öğrencilerimiz yukarıdaki belgeleri getirmesine gerek duyulmamaktadır.

(Şehit Çocuğu Olan Öğrenciler) Şehit Çocuğu Olduğunu Gösterir Belge

(Gazi Çocuğu Olan Öğrenciler) Gazi Çocuğu Olduğunu Gösterir Belge

(Özür Durumu Olan Öğrenciler) Özür durumuna göre tüm vücut fonksiyon kaybı oranı %40’ın üzerinde olduğu tespit edilen özürlü belgesi, (Kendiniz, Babanız, Anneniz veya Kardeşiniz)

T.C.