Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Yeni Kulüp Kurmak İçin Gerekli Bilgiler

Üniversitemizde Şubat 2019 dönemi kulüp başvuru işlemleri sistemimiz üzerinden formlar doldurulduktan sonra çıktı alınıp ıslak imzalı olarak ilgili fakülte/yüksekokul birimlerine teslim edilerek yapılacaktır.

Yeni Kulüp Başvuru tarihleri: 15 Ocak 2019 - 15 Şubat 2019 tarihleri arasındadır. 15 Şubat 2019 tarihinden sonra herhangi bir başvuru yapılamayacaktır.

Başvuru işlemleri için gerekli olan link DUYURULAR sayfasından yayınlanacak olup, elle doldurulmuş veya sistemimiz dışında doldurulmuş başvurular kabul edilmeyecektir.

* Kulüp Başvuru İşlemleri Yönetim Kurulu Sekreteri tarafından https://www.sksfit.com sitemiz üzerinden doldurulacaktır. Danışman ve Danışman Yardımcısı dahil olmak üzere tüm Yönetim ve Denetim Kurulu Asil ve Yedek üyeler e-maillerini doğrulamak zorundadır.

BAŞVURU İŞLEMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ (15 Ocak 2019 - 15 Şubat 2019 tarihleri arasında)

BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

Eski Duyuru: Üniversitemizde Ekim ve Şubat aylarında olmak üzere akademik yıl içerisinde iki kez öğrenci kulübü kuruluş başvurusu yapılabilir. Kuruluş evrakları ilk yarıyıl için 15 Ekim, ikinci yarıyıl için 15 Şubat tarihine kadar kulüp danışmanının bağlı olduğu akademik birime iletilir. Tüm başvurular akademik birimler tarafından üstyazı ile Rektörlük makamına iletilir.

Yeni Kulüp Kurmak İçin Gerekli Belgeler

1 Kulüp Tüzüğü

(Örnek 1 - Örnek 2)

2 Kuruluş - Güncelleme Talep Formu
3 Danışman - Danışman Yardımcısı Kabul Formu
4 Kurucu Üye Formu
5 Faaliyet Planı Bildirim Formu
6 Kurucu Üyelerin Öğrenci Belgesi İlgili Akademik Birimlerden
Almanız Gerekmektedir.

Bu sayfa Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından en son 21.01.2019 12:13:00 tarihinde güncellenmiştir.