Göztepe Yerleşkesi Fitness Salonu Ön Kayıt Başvuruları ( 2 - 4 Mart 2024 )

fitness_2024_web.jpg (359 KB)

Üniversitemiz Göztepe Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonu içerisinde yer alan Fitness Salonu ön kayıtları online olarak 2 - 4 Mart 2024 tarihlerinde https://esks.marmara.edu.tr/basvuru/ adresinden alınacak olup, kesin kayıta hak kazanan öğrencilerimizin kayıtlarını 6 - 8 Mart 2024 tarihleri arasında Göztepe Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonunda şahsen yaptırmaları gerekmektedir.

Göztepe Yerleşkesi Fitness Salonu Başvuru ve Kullanım Koşulları;

- Başvuru öncelik sırasına göre kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizin kayıtları ve seans randevuları, kayıt sırasında bildirilen mail adresleri üzerinden daha sonra dönüş sağlanarak yapılacaktır.

- Göztepe Yerleşkesi fitness salonumuza, sahip olduğu alandan sebep her seansa sınırlı sayıda kullanıcı alınmaktadır.

- Spor salonu hafta içi saat 9.00 – 19.00 saatleri arasında hizmet verecektir. Kullanıcıların antrenman yapacağı saatleri kesin kayda geldiğinde seçmesi gerekmektedir. Cumartesi ve Pazar kapalı olacaktır.

- Kullanıcıların spora uygun ayakkabı ve kıyafet kullanmaları gerekmektedir. Spora uygun olsa bile dışarıda giyilen ayakkabılarla salonlara girilmemelidir.

- Kişiler kişisel havlu bulundurmakla yükümlüdür. Yanında havlu bulunmayan kullanıcılar salondan faydalanamaz.

- Soyunma odası dolapları günlük kullanımda olup sadece antrenman saatinde kullanabileceklerdir.

- Fitness salonunda su dışında içecek bulundurmak ve tüketmek yasaktır.

- Salon içerisinde ateşli, patlayıcı silahlar ve kesici veya delici aletlerle girilmesi kesinlikle yasaktır.

- Salon içerisinde sigara içilmesi kesinlikle yasaktır.

- Soyunma odalarında görüntü/ses kaydı yapılması kesinlikle yasaktır.

- Koşu bantlarını sıra bekleyenler olduğu zamanlarda 30 dakika süreyi aşmayınız.

Seanslar ve Saat Aralıkları;

1.Seans; 09.00 – 10.15  (Karışık)

2.Seans; 10.30 – 11.45  (Kadınlar Salı/Perşembe)

3.Seans; 11.50 – 13:00  (Akademik ve İdari Personel)

4.Seans; 13.15 – 14.30  (Karışık)