Bahar Dönemi Kısmi Zamanlı Öğrenci Alımı

TARİHLER VE İZLENECEK YOL

1.Birimler mevcut kontenjanlarını aşmayacak sayıda Kısmi Zamanlı Öğrenci alımı yapabilecektir.

2. Birimler Öğrenci İstek Talep Formu’nu (Form 1) Başkanlığımıza en geç 12.02.2016 tarihine kadar göndereceklerdir.

3. İş ilanları 10.02.2016-18.02.2016 tarihleri arasında http://sks.marmara.edu.tr adresinde yayınlanacaktır. Öğrencilerimiz bu ilanlardaki işlere İş Başvuru Formu (Form 2) ile müracaat edeceklerdir. Müracaatlar her iş ilanın detayında belirtilen başvuru yerine şahsen yapılacaktır.

4. Birimler Öğrenci İstek Talep Formundaki her iş için öğrenci seçimini 19.02.2016 tarihine kadar yapacaklardır.

5. Birimler çalışmaya hak kazanan öğrencilerin listesini Kısmi Zamanlı Öğrenci Olarak Çalışacak Öğrenci Listesini (Form 3) Başkanlığımıza en geç 22.02.2016 tarihine kadar teslim edeceklerdir. Öğrenciler banka hesaplarını Yapı Kredi Bankası Çemenzar şubesinden açacaktır.

6. Çalışmaya hak kazanan öğrencilerin İŞE GİRİŞ İŞLEMLERİ 22.02.2016-26.02.2016 tarihleri arasında Göztepe Yerleşkesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesinde yapılacaktır.

UYARILAR
*22.02.2016-26.02.2016 tarihleri dışında öğrenci alımı kesinlikle yapılmayacaktır.

**Eksik evrakı olan veya isimleri bildirilmeyen öğrencilerin işe giriş işlemleri yapılmayacaktır.

***Yapı Kredi Bankası hesap açma işlemi Göztepe Yerleşkesinde bulunan Yapı Kredi Bankası Çemenzar Şubesinden açacaktır.

****Kısmi zamanlı olarak çalışmaya hak kazanan öğrencilerin giriş işlemi için 1 adet nüfus cüzdanı fotokopisi,1 adet yeni tarihli Üniversitemizden alınacak öğrenci belgesi, 1 adet vesikalık fotoğraf getirmeleri gerekmektedir.