Kredi Yurtlar Kurumu (KYK Bursu) Bursu (Son Başvuru Tarihi: 18 Ekim 2018)

Başvurular için buradan indirdiğiniz form doldurularak  18 Ekim 2018 tarihine kadar Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Burs Ofisine elden teslim edilecektir.

Başvuru yapamayacak öğrenciler;

1. Kurumdan öğrenim kredisi veya burs almakta olan öğrenciler,
  2. 5102 Sayılı Kanunun 2. maddesi kapsamında yer alan kamu kurum ve kuruluşlarından burs almakta olan öğrenciler
  3. Burs isteğinde bulunduğu tarihte, okula giriş tarihi itibariyle bir öğetim yılı kaybı olan öğrenciler,
  4. Yabancı uyruklu öğrenciler,
  5. Polis akademisi öğencileri ile askeri okul öğrencileri
  6. Ek süre öğrenim gören öğrenciler

Dikey Geçiş Yapan Öğrenciler;

Dikey geçiş yapan (iki yıllık bir yükseköğrctim programından mezun olup, ara vemeden dört yıllık bir yükseköğetim programına kayıt yaptıran) öğrencilere, 3.üncü sınıfta burs tahsisi yapılmaktadır. Ara vermeden dikey geçiş ile üniversitenize kayıt yaptıran 2018-2019 öğretim yılında 3.sınıfi okuyacak öğrencilerin, okula giriş yılı olarak ön lisans programına başladığı ylıın yazılması gerekmektedir.

Not: Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımız Üniversitemiz Göztepe Yerleşkesinde, Daire Başkanlıkları Binası 5.katındadır.

Bu sayfa Departments of Health, Culture and Sports tarafından en son 11.10.2018 10:02:59 tarihinde güncellenmiştir.