Etkinlik Başvuru ve Sonuç Bildirim Formu

Üniversitemiz içerisinde faaliyet göstermek isteyen öğrenci kulüplerimizin 01.04.2012 tarihinden itibaren yapacakları tüm faaliyetlerde etkinlik başvuru formunu doldurarak; B tipi kulüplerin Rektörlük Evrak Kayıt birimine, A Tipi kulüplerin bağlı oldukları akademik birimlere formlarını teslim etmeleri gerekmektedir.

* Akademik birimler A tipi kulüp evraklarını EBYS üzerinden Rektörlüğe iletirler.

* Etkinlik Başvuru Formu kullanılmadan yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

Etkinlik Başvuru Formu

Üniversitemiz A ve B tipi tüm öğrenci kulüpleri etkinliklerini gerçekleştirdikleri tarihten itibaren 7 iş günü içerisinde Öğrenci Kulüpleri Etkinlik Sonuç Bildirim Formu'nu ve beraberinde istenen tüm evrakları Rektörlük evrak kayıt birimine ulaştırmaları gerekmektedir.

Öğrenci kulüplerinin değerlendirilmesinde bu formlar esas alınacaktır.

Öğrenci Kulüpleri Etkinlik Sonuç Bildirim Formu

Bu sayfa Departments of Health, Culture and Sports tarafından en son 27.10.2014 16:25:51 tarihinde güncellenmiştir.