Mehmet Zorlu Vakfı Bursu (Son Başvuru Tarihi: 23 Ekim 2014)

Mehmet Zorlu Vakfı Bursu için aşağıdaki kriterler doğrultusunda başvuruların gerçekleşmesi gerekmektedir.

4.1.3.1. Başarı Kriteri
Üniversitenin ilk sınıfında bursa başvuran öğrencilerin; kaydoldukları bölümün o yılki tavan puanının en çok %10 altında bir puanla girmiş olmaları koşulu aranır.
Ara sınıftaki üniversite öğrencileri için; her türlü not sistemi için %70 başarı koşulu aranır.

4.2.3.2. İhtiyaç Kriteri
İhtiyaç kriteri hesaplanırken; “asgari aylık brüt ücret x 1.20 x aile birey sayısı” formülü kullanılır. Buna göre, öğrencinin ailesinin brüt geliri, formülle bulunan gelire eşit veya daha az ise ihtiyaç kriterinin karşılandığı, büyük ise ihtiyaç kriterinin karşılanmadığı kabul edilir.
                                                                                              (asgari aylık brüt ücret= 1.134 TL)

Bursa müracaat etmek için başvuru formu ve taahhütname ile birlikte aşağıdaki belgelerde istenilmektedir.

MZV Başvuru Formunu indirmek için lütfen tıklayınız.

MZV Taahhütnameyi indirmek için lütfen tıklayınız.

- Yeni kayıt yaptıran öğrenciler için ÖSYM yerleştirme sonucunun belirtildiği sınav sonuç belgesi,
- Öğrenci belgeleri,
- Transkriptleri,
- Ailede çalışan tüm fertlerin maaş bordroları (ya da emekli belgesi, ailede çalışan birey yoksa muhtarlıktan alınacak olan Fakirlik İlmuhaberi),
- Nüfus Müdürlüğünden alınacak olan ailede oturan birey sayısını gösteren Nüfus kayıt örneği,
- Denizbank’tan öğrencilerin kendi adlarına açılmış hesapların IBAN numaraları,
- MZV Burs Başvuru Formu,
- MZV Burs Taahhütnamesi (Her öğrenci kendisi imzalayacak.)

Başvuru için yukarıdaki tüm belgeler ile beraber 23 Ekim 2014 tarihi mesai bitimine kadar Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı 2. Katta yer alan Burs Ofisi birimine şahsen gelinmesi gerekmektedir.

Bu sayfa Departments of Health, Culture and Sports tarafından en son 16.10.2014 12:56:40 tarihinde güncellenmiştir.