Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Robot Kulübü Başarıları

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Robot Kulübü'nün 2013 - 2014 döneminde elde başarılar aşağıda belirtilmiştir. Kulübümüzün başarılarının devamını temenni ederiz.

Kazanılan Başarı Dereceleri;

1) 26-27 Ekim 2013 tarihlerinde İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü'nde düzenlenen Iztech RoboLeague’de Roboworker kategorisinde 2.lik kazanılmıştır.

2) 8-9 Mart 2014 tarihlerinde Ankara’da düzenlenen 11. Uluslararası ODTÜ Robot Günleri’nde Triatlon kategorisinde ‘Canadeer’ isimli robotla 2.lik, ‘Ayaküstü’ isimli robotla 3.lük kazanılmıştır.

3) 10-11-12 Nisan 2014 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen 8. İTÜ Robot Olimpiyatları’nda Merdiven Çıkan kategorisinde 'akiron' isimli robotla 1.'lik kazanılmıştır.

4) 3-4 Mayıs 2014 tarihlerinde Antalya’da düzenlenen Akdeniz Üniversitesi Robot Yarışması’nda Yangın Söndüren kategorisinde 'King Joffrey' isimli robotla 1.'lik kazanılmıştır

Üniversitemizin çeşitli birimlerinde kulübümüz hakkında çıkan haberleri görüntülemek için lütfen ilgili linke tıklayınız.

Haber Başlığı; ODTÜ’den Robot Kulübüne Ödül

Haber Başlığı; Mühendislik Fakültesi Robot Takımı'nın 2.lik ve 3.lük Başarısı

Haber Başlığı;Mühendislik Fakültesi Robot Takımı'na İTÜ Robot Olimpiyatları’nda 1.lik Ödülü

Haber Başlığı; Mühendislik Fakültesi Robot Takımı'na Akdeniz Üniversitesi Robot Yarışması’nda 1.lik Ödülü