Üniversitemiz Kız Öğrenci Yurtları Başvuruları Başlamıştır

Başvuru yapmadan önce aşağıdaki bilgieleri dikkatlice okuyunuz.

Yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz Üniversitemiz bilgi yönetim sistemi (BYS) şifreleri ile sisteme giriş yapacaklardır. BYS şifresini edinmeden sisteme girişinize izin verilmemektedir.

BYS ile ilgili sorularınız için Öğrenci İşleri Daire Başkanlığını arayabilirsiniz. BYS şifrenizi oluşturmak veya değiştirmek için tıklayınız.

Başvuru 3 aşamadan oluşmaktadır. Tüm aşamalardaki bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde giriniz. Kaydiniz alinmistir uyarisini görmeden sistemden cikmayiniz.

İkinci bölümde sorulan öğrenci numaranızın başına "o" harfini koymayınız.

Kampus kart numaranizi bilmiyorsaniz 1234 1234 1234 1234 seklinde yazabilirsiniz.

Eksik veya hatalı bilgi girmeyiniz. Yurtlarımızda barınma hakkı elde ettiğiniz takdirde sizde istenecek belgeler ile  beyan ettiğiniz bilgilerde farklılık olması durumunda HATALI veya YANLIŞ beyandan dolayı barınma için kayıt hakkınız İPTAL edilecektir.

Hatalı bilgi girişi yaptığınızı düşünüyor iseniz sisteme tekrardan girerek soruları doğru bir şekilde cevaplayınız. Sorulari cevaplamadan sistemden cikmayiniz aksi halde tum cevaplariniz sifirlanir.

Tüm soruların cevaplandırılması zorunludur.

Soru, İstek, Şikayet ve Öneri İçin sks@marmara.edu.tr adresininden bize ulaşabilirsiniz.

Başvurular, 24.08.2016 Çarşamba günü mesai bitimine kadar sks.marmara.edu.tr internet sitesi üzerinden online olarak yapılacaktır.

Üniversitemiz kız öğrenci yurtlarına başvuru yapmak için lütfen tıklayınız.