Türkmenistan İstanbul Başkonsolosluğu Makale Yarışması

Türkmenistan İstanbul Başkonsolosluğu tarafından Üniversitemize gönderilen "Tarafsızlığın 20. Yıl Dönümü" adlı Makale Yarışması hakkındaki detaylı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Türkmenistan Uyruklu Öğrenciler İçin Tarafsızlığın 20. Yıl Dönümü Vesilesiyle Makale Yarışması Hakkında:

- Son başvuru tarihi 10 Mart 2015, saat 18:00'e kadar.

- Birinciye 1000 TL, ikinciye 750 TL, üçüncüye 500 TL ve diğer dereceye giren öğrencilere çeşitlihediyeler verilecektir.

- Makale konuları; "Ekonomi, Tarih, Kültür, Bilim, Edebiyat, Sanat"

- En az sayfa sayısı 10, en fazla 20, 12 punto Times yazı karakteri ile yazılmalıdır.

- Başvuruların e-posta yoluyla yapılması ve öğrenci belgesi ibra edilmesi gerekmektedir.

- Öğrencilerin başvuru ile birlikte iletişim adreslerini (cep telefonu, e-posta adresi) bildirilmeleri gerekmektedir.

- Son başvuru tarihinden sonraki başvurular dikkate alınmayacaktır.

- Ayrıntılı bilgi ve başvuru için: stambultmcons@gmail.com ile iletişime geçilmelidir.