Sabancı Vakfı Bursu (Son Başvuru Tarihi: 16 Ekim 2015)

Lisans Bursu Başvuru Şartları;

Sabancı Vakfı Lisans Bursuna başvuracak öğrencilerimizin yerleştirme puanı, puan türe ve sıralama bilgilerinin yer aldığı LYS sonuç belgesi, ÖSYM sonuç belgesi, Akbank vadesiz hesap cüzdanı fotokopisi ve aşağıdaki linkte bulunan başvuru formunu doldurularak 16 Ekim 2015 tarihine kadar Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Burs Ofisi birimine şahsen getirmeleri gerekmektedir.

Puan Türü En Az Puan Kontenjan
MF-1,2,3,4 Puanı 420 9
TM-1,2,3 Puanı 410 4
TS-1,2 Puanı 420 2

Vista (Önlisans) Bursu Başvuru Şartları;

Sabancı Vakfı Vista (önlisans) Bursuna, aşağıda belirtilen bölümlere sınavsız geçiş ile 2015 yılında yerleşmiş, yerleşmeye esas Ortaöğretim Başarı Puanı 65 ve üzeri olanlar başvurabilirler. Başvuru için orta öğretim başarı puanını gösterir yerleştirme sonuç belgesi, Akbank vadesiz hesap cüzdanı fotokopisi ve aşağıdaki linkte bulunan başvuru formunu doldurularak 16 Ekim 2015 tarihine kadar Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Burs Ofisi birimine şahsen getirmeleri gerekmektedir.

Meslek Yüksek Okulu Bölüm Kontenjan
Sosyal Bilimler MYO Turizm ve Otel İşletmeciliği 13
  Turizm ve Seyehat Hizmetleri 8

Sabancı Vakfı Bursiyer bilgi formununu aşağıdaki linklerden indirebilirisinz.

Fakülte Öğrencileri için burs başvuru formunu indirmek için tıklayınız.

Yüksekokul Öğrencileri için burs başvuru formunu indirmek için tıklayınız.

*Sabancı Vakfı Bursuna sadece 2015 - 2016 döneminde yeni kayıt yaptıran öğrenciler müracaat edebilir.