KIZ YURTLARIMIZDA BARINAN ÖĞRENCİLER (ESKI ÖĞRENCİLER) İÇİN DUYURU

Yurtlarımızda barınan öğrencilerin aşağıdaki belgeleri 09/10/2015 tarihi mesai bitimine kadar barındıkları yurtlarına şahsen elden teslim etmesi gerekmektedir.

Yukarda ki tarihe kadar evraklarını teslim etmeyenlerin barınma hakları İPTAL edilecek olup, kayıt işlemleri yapılmayacaktır.

KAYIT YENİLEME İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- Transkript

2- Nüfus Dairesinden alınan Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği

3- İkametgah

4- Sabıka Kaydı

5- 4 adet Fotoğraf (Son 6 Ayda Çekilmiş)

6-  Verem Savaş Dispanserinden alınacak radyoskopi veya mikrofilm neticesi ile birlikte

7- 2TL’lik iki adet Posta Pulu ve İki Adet Zarf

8- Tüm evrakları sarı içine konulup üzeri yazılarak kayıt esnasında teslim edilecektir.

9-Yurt Aidatı Üniversitemiz KUYUBAŞI HALK BANKASI TR 92 0001 2009 8660 0012 0000 05 nolu İBAN HESABINA  yatırılacaktır. Dekontun açıklama kısmına, T.C Kimlik No, Ad Soyad ve hangi ayın aidatı olduğu yazdırılıp yurt idaresine teslim edilecektir. Yurt aidatımız 200,00 TL dir.

T.C.
MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ