Eget Vakfı Bursu (Son Başvuru: 24 Eylül 2018)

Eget Vakfı (Eğitim, Geriatri, Ekolojik Tarım, Turizm Vakfı), eğitim görmekteyken maddi zorluk yaşayan üniversite öğrencilerine burslar yoluyla maddi destek sağlamak üzere kurulmuştur.

İlk burslarını 2016-2017 yılında vermeye başlayan Vakıf 2018-2019 öğretim yılında da burslarıyla öğrencilere destek olmaya devam edecektir.

Burs başvuruları 10 Eylül - 24 Eylül 2018 tarihleri arasında kabul edilecektir. Başvuruların tamamlanmasının ardından Eget Vakfı Eğitim ve Burs Komisyonu başvuruları değerlendierecek ve burs almaya hak kazanan adaylar, e-posta yoluyla bilgilendirilecektir.

Başvurular www.eget.org.tr internet sitesi üzerinden kabul edilecektir. Burslar sadece lisans düzeyinde öğrenim gören T.C. vatandaşlarına açıktır.

Bu sayfa Departments of Health, Culture and Sports tarafından en son 04.09.2018 10:15:27 tarihinde güncellenmiştir.